Email: kapcsolat@beginlifealapitvany.hu

Mobil: +36 (70) 397 1634

Adószámunk: 18512575-1-10

BEGIN LIFE PROGRAM

Egy olyan támogatási programot kívánunk biztosítani a hozzánk jelentkező ötletgazdáknak, amelynek célja, hogy annak a bizonyos flow élménynek átélése után, a megvalósíthatóság első és legszükségesebb lépéseiben kiemelkedően fontos támogatást nyújtson.

A PROGRAMRÓL

MIT ADUNK?

Évi 1.000.000 HUF
keretösszegű támogatást, hogy a leendő felhasználók minél hamarabb beazonosítsák és megtapasztalhassák a terméket vagy a szolgáltatást.

t

HOGYAN ADJUK?

Meghallgatunk téged az elképzeléseidről, majd ha úgy ítéljük meg, hogy a tapasztalataink alapján segíteni tudunk téged, akkor a rendelkezésünkre álló forrásainkkal melléd állunk, elköteleződünk melletted, hogy az első lépéseidet bátrabban megtehesd.

ÜZLETI MEGJELENÉS

Saját márkás ruházati termékeinkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy startupodat minden alkalommal egységes öltözetben képviselhesd.

+

50 db névre szóló névjegykártyát is biztosítunk a számodra.

WEBFEJLESZTÉS

Projektcsapatunkkal támogatunk a landing paged elkészítésében.

  • Grafikai tervezéssel
  • Szövegírással
  • Fejlesztéssel
  • Webjog tanácsadással
l

PR

2500 karakteres PR cikket készítünk az általunk támogatott startupokról és publikálunk a weboldalunkon, bejegyzés formájában a közösségi oldalainkon. A kihelyezett cikk 1 évig kint is marad. A cikkben bemutatjuk az ötletet, a munkatársakat, a startup által biztosítható előnyöket.

PARTNEREINK

Y-Vállalkozói Egyesület

Y VÁLLALKOZÓI EGYESÜLET

Légy Partnerünk

Szívesen megosztanád tudásodat, tapasztalataidat, erőforrásaidat az ötletgazdáinkkal ? Jelentkezz Partnernek hogy téged is bemutathassunk a hozzánk jelentkezők számára.

ÍGY JELENTKEZHETSZ

Csupán annyi a feladatod, hogy az alábbi űrlapot a pontos adataiddal kitöltve elküldöd hozzánk 🙂

Adatvédelem

5 + 8 =